tiistai 10. tammikuuta 2012

8 days



Hieman on sekavat fiilikset. Yritän kovasti päähäni pakottaa sitä faktaa, että 8 päivän päästä oon lentokoneessa matkalla takasin Suomeen, kotiin. Viikko sitten Sigridin ja eilen Tinan (se lähti vuodeks Englantiin töihin) hyvästely on vähän antanut esimakua, että millasta se tulee olemaan. Itkuthan tulee ihan takuulla väännettyä ja sydän on rikki varmaan ihan hyvän aikaa lähtiessä.

Mutta sitten taas toisaalta, mä oon niiin innoissani kotiin tulosta. Mulla on niin suuret suunnitelmat koko tälle tulevalle keväälle, ja oon jo nyt täytelly kalenteriini ihan innoissaa - enkä viel ees oo Suomes! Ootan innol kaikkien näiden mun suunnitelmien toteutumista, ja suurimmaks osaks sen takii oon varmaan niin innoissani takasin tulosta.

Vaikka kyl mulle tulee ikävä Uutta-Seelantii ihan hirveesti. Mulle tulee ikävä tätä elämää, jonka oon tänne luonu, mun perhettä, perheystäviä, omia kavereita, kouluu, ilmastoo, maisemia, rugbya, kiwi asennetta, Muriwai rantaa, tätä pientä kyläpahasta... Kaikkea. Mut mitä enemmän mä ikävöin, sitä varmempi oon, että tuun takasin joku päivä.

Oikeestaa mulla on kaikki jo suunniteltu: aion hankkii vuodeks working visan ja työskennellä joko Coromandelilla tai Wellingtonissa tai Queenstownissa (tai kaikissa) ja tietenkin visiteeraa tuttuja Aucklandissa. Samaan syssyyn hankin kans working visan Australiaan ja työskentelen siellä jossain, mieluiten Sydneyssa (:

When I think about it now, the future - even if it includes leaving NZ for awhile - doesnt seem that bad at all.

EDIT1 Miten musta tuntuu, että mulla on blogi jolla on 61 lukijaa, mutta joista 0 on aktiivisia? Enää ei ees äiti kommentoi :( Nyt on asiat huonosti kun on oma perhekin näin törkeesti hylännyt...

5 kommenttia:

henna kirjoitti...

Pidä hauskaa siellä loppuaika ja voimia sitten kun hyvästit koittaa!:)ite oon lähössä uuteen-seelantiin vaihtoon ens kesänä ja on ollu tosi kiva lukee siun kokemuksia sieltä, tykkään siun blogista:)

bloggingsofaraway.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

61 lukijaa + varmasti paljon anonyymeja :)
mä en ainakaan vaa keksi ikinä mitään kommentoitavaa tähän mut tätä on tosi kiva lukee!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos vastaisit välil ees viesteihin faces, ni vois tänneki laittaa jtn.

Venla kirjoitti...

Haha ihana kun valitan niin tulee kommenttia :D nice of you guys, thank you (:

Henna - ihanaa lisää uus-seelanti vaihtareit! toivottavasti mun blogista on ollu jotain apuu valmistautumises, ja jos tulee mitään kysymyksii vastaan niihin enemmän kun mielelläni (:

Anonyymi - Oh well thank you :D Ei oo pakko kommentoida jos ei keksi mitään, kuha marmatin taas haha

Anonyymi2 - Mun mielest oon vastannu fb:s iha hyvin :(

anmaasu kirjoitti...

Minä niin luen kaikki sun blogisi. Google-tilin tunnistautuminen vain kaatuu niin usein eivätkä komenttini tule näkyviin. Saas nähdä miten nyt käy. See you in 6 days darling.