perjantai 27. tammikuuta 2012

this is how i exercise

Ihana olo, kun on vihdoin päässyt käymään suihkussa ja voi taas istahtaa pyllylleen koneen ääreen ja tehdä ei-mitään. Tässä alla vähän parin viime tunnin fiiliksiä kuvina:


I felt like T-Rex in bodypump today :(

Kävin siis ensin sen ihanan ohjaajan Bodypumpissa, joka oli kyllä sellast rääkkii ettei mitää rajaa. Siinä vaiheessa ei se ohjaajakaan enää niin ihana ollu, kun kärvistelin rintalihasten kanssa ja hammasta purrin nostin sitä tankoa, ettei se putoaisi ja tukehtuisin sen alle. Ois ikävä tapa kuolla. Viime tiistaina kun siellä viimeks kävin vetelin koko tunnin yhen kilon painoilla, enkä sillo ollu väsyny paljo yhtää ja ihmettelin miks kaverit valittaa käsivarsien kipeyttä. Tällä kertaa aattelin sit oikee repästä ja treenasin koko tunnin jopa kahden ja puolen kilon painoilla!! EI ENÄÄ IKINÄ. Mun teki mieli alkaa itkee noin 2min jälkeen ja mahdollisesti saatoinkin - en tiiä jos se naamalla valuna neste oli hikeä vai tuskan kyyneliä vai kumpiakin.

Bodypumpin jälkeen vuorossa oli zumba, jonka vetäjä oli onneksi onneksi onneksi vähän kipeä, joten vedettiin "easy zumba". ....... Just joo. Hiki taas lens, mut onneks en tuntenu sitä kun vasta jälkeenpäin kun lattarirytmit vaan täytti pään eikä mistää kivusta tai väsymyksestä tietookaan. I love latin american dances!!! Theres absolutely nothing better ♥

Kotiin tultua piti vielä viedä koirakin lenkille, koska kukaan ei ollut vienyt sitä edes päivälenkille saati iltalenkille. Äiti oli kuulemma liian väsyny töiden jälkeen, pikkusiskot sano kummatkin että "Me ollaan sitä vuoden ajan viety ulos nyt on sun vuoro!" Enhämmä sattunu ku olee toisel puolel maapalloo, anteeks nyt hirveesti etten sielt lentäny 3 päivässä takas Suomeen viemään koiraa ulos, kun te ette siitä näytä iteksenne selviytyvän... Isä ei ollu kotona niin se säästy mun saarnalta, lucky him i guess haha.

Lenkiltä kotiin tulessa jalat huus jo hoosiannaa kummatkin kuorossa ja nyt oon niin happy ettei tartte tehä enää yhtikäs mitään. Kello lähenee jo puolta kymmentä, tässähän vois mennä vaikka nukkumaan villin perjantai-illan kunniaks. Ihana Suomi, juujuu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ojdå :) /hellu

Anonyymi kirjoitti...

ne kahen ja puolen kilon painot on jotain niiiiin hirveetä !!!! ens kerral otan kyl ne kilon painot... :D t.essi

Venla kirjoitti...

tough life... mut kumma kyl nyt ei oo kädet melkee yhtää jumis kuitenkaa :oo weird.

Anonyymi kirjoitti...

hajosin tolle t-rex jutulle :D:D ihan ku me bodypumpis <3