lauantai 14. huhtikuuta 2012

Paris vol 1



Loma, vaikka se lyhyt olikin, oli ihana. Pariisi oli ihana. Osa ranskalaisista osasi olla hiukkasen törkeitä, mutta yllättävästi ne olivat vain he, jotka olivat töissä turistipaikoissa. Lähipatonkikaupan myyjä oli ihanan ystävällinen, vaikka en ranskaa puhunutkaan. Tässä vain harvat ja valitut kuvat ekalta päivältä: lentomatkalta ja junamatkalta kohti keskustaa. Myöhemmin varmasti paaaljon lisää kuvia tähän mennessä ehdottomasti kauneimmasta näkemästäni kaupungista.

Uutta jaksoa on ollut päällä nyt viikon ajana and i hate it already... Joka aamu kasiin on syvältä ja muutenkin opiskelumotivaatio aivan nollassa. Yritän psyykata itteeni, että enää tämä yksi ainoa jakso sitten se on OHI ja kesä tulee ja elämä on ihanaa jippiajei.

Tänään ylitin itseni töissä ja opin vihdoin käyttämään sitä korttikonetta, jolla voi maksaa pankki- tai luottokortilla. Kesti pari minuuttia ennen kuin sain sen toimimaan, sitten laitoin 30e kurssin hinnaksi vahingossa 30senttiä haha, onneksi asiakas ystävällisesi huomautti. Sitten en osannut enää repiä sitä kuittia irti ja koko se rulla tuli sielä ulos ja ääää. Yksi asiakas jopa totesi, että tännehän kannatti tulla ihan vaan tän takia - kun näkee kuinka mä mokaan :D Very very nice... No, nyt osaan onneks käyttää sitä, eli no problems amigos tästä lähin voitte mullekin maksaa kortilla enkä oo moksiskaan!

Mun uus-seelantilainen kaveri, joka asuu tällä hetkellä Lontoossa, tuli meille eilen viikoks kylään, joten mä oon nyt seuraavan viikon busy, kun esittelen sitä ympäriinsä ja yritän esittää sille Helsingin kauneutta. Oon ihan varma, että kyllä se jossain tuolla kaiken ton harmauden ja ruskean ruohon alla!

Nyt mennään viemään koiraa ulos, sitten katotaan varmaan leffa ja mun pitäis varmaan yrittää tehä läksyjä mutta plaah. Sain espanjan tehtyä, mutta mihinkään muuhun ei tunnu olevan motivaatiota. Arghhhh i hate myself for being this bloody lazy

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

ääääääää vähän ihania kuviiaah ja oi ku oot nätti! (: