tiistai 17. tammikuuta 2012

0 days

Vajaan 24h päästä se on sitte byebye NZ and hello Finland.

Not quite sure what should I feel like.

 

I had my leaving bbq the other night. It was great that so many could make it cus it was the last time I'll see them. Until I come back for my 21st I mean. (Im the one with the red face cus I was crying)

There is one thing I will not be missing though. And that is my school shoes. I HATE(D) THEM !!

I lovelovelove this song.
youre always on my mind
ive been waiting so long
for you i wrote this song girl

Olipa random. No, anyway, viimeset päivät on menny aikalailla samallail kun kaikki edellisetkin. Pari (aika montakin) kyyneltä on tullu siellä täällä tirautettua, mutta kaiken kaikkiaan en osaa oikein kuvitella että oon lähössä. Toki on matkalaukku ainakin suurimmaks osaks pakattuna ja kaapit huutaa tyhjyyttään ja porukka halailee viimesiä kertoja ja sanoo että toivottavasti nähdään vielä joskus. Mutta emmä tajua. Maximissaan tuntuu että oon lähössä pariksi viikoksi jonnekin - ehkä Sydneyyn tai Eteläsaarta kiertelee. Mut Suomeen? Takasin vanhaan elämään? Ei pieni pää ymmärrä niin pitkälle.

Muutenkin mua ärsyttää, kun ihmiset sanoo toivottavasti nähdään vielä joskus. "I hope." "Hopefully." ARGH. Eiks ne vois vaan suoraan sanoa, että mehän perkele soikoon nähdään jossakin vaiheessa. Että Venla olet ihana ja mä tuun visiteeraa sua Suomeen seuraavan 5 vuoden sisällä. Että sitä odotellassa sitte. No, samalla asenteella kun Suomesta lähdettäessä. Ne, jotka ei vaivaudu pitämään yhteyttä niin ne ei oo sitte välttämättä mun kyynelien ja yhteydenpito yritysten arvosia ees. As easy as that (:

Ainiin, söin vikaks illalliseks fish and chips (fush nd chups). I love kiwi life ♥

1 kommentti:

anmaasu kirjoitti...

I can hardly wait to see you darling <3