tiistai 22. helmikuuta 2011

Tell me, tell me why it feels so right

No nyt on menny jo jonki aikaa enkä ees tahallani oo ollu kirjottamat näin kauaa! Jotenki oon ollu vaa nii busy all the time. No en kyl ees oo, laiskana en oo vaa jaksanu kirjottaa XD Eli anteeksi kaikille jos tuotan pettymyksen mutta yhä edelleen sama vanha laiska Venla olen, en ole pätkääkään sen suhteen muuttunut. PAITSI sain media stuediesin hommat ajoissa (okei päivän myöhässä) kirjotettua ja palautettuu opettajalle wuhuu!!

Ja mitäs tässä onkaan ehtinyt tapahtua... Ei paljon mitään, koska loppujen lopuksi pelkkää normaalia arkea mä täällä elelen en mitään sen kummempaa. Toisaalta kyllä se normi arki on täällä noin 10000x siistimpää kun Suomessa ettei sen puoleen.




Viime viikko oli koulun osalta ihan mahtava. Kaikki 5 päivää oli yhtä ruusuilla tanssimista ihanaa ja helppoa hehhehee. Olin oikeesti surullinen, kun viikonloppu tuli ja tahoin vaan takas kouluu, mut kyl viikonloppuki oli iha jees koska on Friday we had a pool party (with my 10-year-old host-brother and his friends wuhuu!!) ja chillailtiin siellä Sigridin kaa ja otettiin hienoja kuvia.
Lauantaina pystytettiin volleyball kenttä meiän pihalle, joten pelailtiin sitä aika pitkään, ja illalla mentiin to AUCKLAND!! Siellä oli Lantern Festival ja Chinese New Year. Se oli ihan siistii, mut täytyy myöntää että ihmisii oli himpun verran liikaa eikä se oikeesti ollu enää kivaa. Jos oisin ollu oman ikästen kaa se ois varmaa ollu vähä siistimpää, mut oli toi tollaiki jees ja sain kivoi kuvii jeij :D
Sunnuntaina menin aamusta host-veljen kaa johonki country market hommaan, joka oli ihan kiva ja sain sen reissun aikana aivan ihanan kuvan kiwijätkistä: seistiin tiellä venaamassa kyytiä kotiin niin ohi ajo auto, josta huudettiin "U're not wearing undies!" ♥ Ja excuse me kyllä vaan olin. Illalla hengailtiin kämpillä ja naapurit tuli kylään ja ruoka oli hyvää ja oli kivaa (:



Eilen alkoi taas koulu, ja mun täytyy myöntää että tällä hetkellä oon kyl aika pahasti lost tuolla math calculus tunneilla. Statistics viel menee, varsinki koska mul on private teacher siel, mut calculus huhhuh. Tehään siel jotain differentation juttui, joita en oo koskaan ennen tehnykää ja joita nää on tehny jo 2v. Oon ihan hyvin saanu kiinni, mut silti kun tein 5 kysymyst nii niist 1 oli oikein... Sad.
In English we're writing a column ja mä kirjotan Uuden-Seelannin julkisen liikenteen olemattomuudesta. Olin tosi ylpee tnä kun se opettaja luki sen mun tekstin (olin kirjottanu 1 kappaleen) että tosi hyvä alotus jippiajee!! Ehkä pääsen jopa läpi, se ois iha huippuu (:
Media studiesissa katottiin just elokuva Heavenly Creatures, joka oli ahdistava, mut kuitenki aika hyvä. Meiän piti analysoida sitä ja mun ja Sigridin analyysit turned out to be quite interesting... xd Saa nähä tunnistaaks se ope niit ees englanniks. Tänään alottiin kattoo meiän seuraavaa elokuvaa "I'm not scared", joka oli kuulemma espanjalainen elokuva, mutta kappas vaan kun se alko nii eihä se mitää espanjaa ollu vaa selvää italiaa -.-'




Tällä viikolla suunnitelmissa olisi 1) heittäytyä supersosiaaliseksi koulussa, 2) mennä shoppailemaan (+ hoitaa se puhelin homma, älä äiti pelkää), 3) lauantaina meillä on bileet jeah!! ja 4) muuttaa tohon omaan pikku mökkiin vihdoin (:

Ei sen kummempaa tänne. I still like it !! ps. se viel, että kun uudessa-seelannissa sataa niin TÄÄLLÄ TODELLAKIN SATAA


ESSI I CANT WAIT !!!!!!! OUR TRUE BLOOD MARATON IS GONNA BE AWESOMEEEE!!
i wanna do bad things with you

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

true blood alko eilen mutta mä odotan sua uskollisen !! :D
t. essi, jos et tajunnu

Anonyymi kirjoitti...

En olisi kuvitellut, että sanon näin, mutta osta nyt ihmeessä vaatteita (kylmemmälle ilmallekin). Varsinkin, kun muutat sinne pikkumökkiin - siellä voi olla aika frio...Katsotaan mumman kanssa Täällä Pohjantähden alla II - mehän katsottiin se ykkönen yhdessä. Odottelee täällä kotona sinua...Kisses and hugs

Venla kirjoitti...

Essi, tajusin ja HYVÄ mäki aion pysyy sulle !! :D sitten on iha awesome ku tuun takas <3

Anonyymi (hankala arvta kuka) joo ostan mennää huomen shopping nii kokeilen kans sitä korttii(: