maanantai 31. tammikuuta 2011

Horses and Quarter bikes

Ensimmäinen AFS:n sääntö, josta lähetetään ilman varoitusta suoraan kotiin, on nyt rikottu ! Noen kyllä oo ihan varma rikoinko sitä ihan täydellisesti, mutta kuitenkin. Alkoholikin on täällä k-18, joten oonpa onnistunu jo Uuden-Seelannin lakiakin rikkomaan go me!! :D Käytiin tänään ajelemassa quarter bikeseilla, jotka on kai mönkijän tapasii. Se oli lots of fun!! Tyhmä AFS ku kieltää kaikilla moottoriajoneuvoilla ajamisen... Ajeltii kyllä vaa tollasella private fieldillä eikä missää public roadilla, joten technically en kai rikkonu sääntöjä. Kai.





Tänään on ollut kaiken kaikkiaan ihan mahtipäivä! Heti aamusta lähettiin host-äidin kanssa farmille ratsastamaan. Mentiin sellasen vanhan viinifarmin läpi valtaville pelloille, joista puikkelehdittiin porttien kautta toisille jo ylikasvaneille pelloille ja lopulta pienelle metsälenkille. Ne maisemat siinä metsälenkin aikana oli musta ihan uskomattomat, kun se maasto nousi tosi jyrkästi, puut oli valtavia ja vieressä solisi pieni joki. Siinä vaiheessa vähän pänni ettei ollu kameraa messissä, mut toisaalta emmä ratsastamaan kameraa haluukaan välttämät ottaa. Täytyy mennä joku kerta kävelylle ilman heppoi. Hirveen pitkä matka vaa...

Sen jälkee laitettiin heposet pois ja naapurin tyttö Jo oli sillä välin ilmestyny tänne. Katottiin netistä koiranpentuja, tehtiin lounasta, pelattiin jotai pelii ja loppujen lopuks (host-isän tultua kotiin) katottiin koko porukka leffa. Host-äiti ostii siinä kans extempore 3 riikinkukkoo tänne :D Vaikkei tehtykää mitää ihmeellist, oli tosi semmone rento ja kiva fiilis mikä oli ihanaaa! Mulla on nyt niin hyvä olo täällä ja pelkään iha hirveesti, että tää katoo sitte kahen viikon päästä kulttuurishokin iskiessä. Yleensä mielialat vaihtarivuonna menee niin, että ekana on ihan huippua, ja sitten tulee hirvee alamäki, joka lähtee vasta vähitellen nousuun. Toivon niin kovasti et välttyisin tolta alamäeltä, koska 1. mun enkku on kuitenkin aika hyvää, joten kieliongelmaa ei oo missään vaihees ollu 2.en ymmärrä miten en pystyis pitää tästä perheestä 3. mullon koko ajan tekemistä farmilla ja 4. mulla on jo omanikästäkin seuraa. Eli tässä vaikka joulupukilla aikanen toive, että pliis pliis pliis älä vie tätä hyvää fiilistä pois!







No, anyhow leffan jälkeen käytiin ajelamassa, ja mäkin osasin pienen opetuksen jälkee! Se oli oikeesti aika helppoo, eikä mulle tullu kun vaa pari kertaa sellane holy shit -tilanne :D Sitte mentiin vaa kävelylle ympäri näiden valtavaa pihaa, ja me kaikki työnnettiin 3v. host-pikkuveljee vuorotellen sen pyörällä. Se on niin sulonen toi mun pikkuveli ! Yks aamu se oli menny host-vanhemien makkariin ja kysyny "where's my girlfriend?" ja tarkottanu mua :D AWWS ♥ mullon jo poikaystäväki täällä. Eilenki se vaa chillaili tääl mun huonees ja jutteli jotai omiaa mun datatessa ja jutellessa kavereiden kaa fb :D

Sain muuten oman baby bunnyn!! Host-äiti sano, että mullakin pitäisi olla oma lemmikki, joten käytiin kipaisee mulle oma pupu sunnuntaina :D Isn't that sweet! Mun bunnyn nimi on Pinja ja se on tyttö, vaikkei sitä host-isälle kerrota, koska se halus nimenomaan poikapupun. Näillä on ennenkin ollu pupuja - 1 tyttö, 1 poika - and the result was: 40 small babybunnies! Mutta tää ei tapahtu uudestaan Pinja on siveellinen tyttö (: Sen lisäks mulla on nyt toi Sherlock-heppa ratsastettavana ja ens viikolla tänne tulee 2 vuoden ikästä varsaa, joista toinen on sitte mun vastuulla. JEAH lovin' country life! Honestly, nää kyl hemmottelee mut ihan pilalle tätä mukaa :D



Ei mulla sillee sen kummempaa asiaa ollutkaa, seuraavaks ohjelmassa illallinen ja leffa, mut mä meen varmaa nukkumaan. Oon iha törkeen väsyny, rankkaa tää landepaukkun elely!

3 kommenttia:

Yolko kirjoitti...

Oi vitsi, vaikuttaapa mahtavalta! Ihania eläimiä, awwws. Ja hostperhekin vaikuttaa tosi kivalta. Must be awesome. <3 Pidähän hauskaa siellä!

En välttämättä ehdi/jaksa aina kommentoida mutta juu, seuraan tätä blogia silti aktiivisesti! : DD Kivoja postauksia on tähän mennessä ollut.

Essi kirjoitti...

Sun elämä siel kuullostaa niin hienolt :)) en malta et pääsen kokee jotain samantyyppist sit Saksaa!! Mäki voisin lähtee tollaselle farmille kyl, sais vähän vaihteluu tähän pääkaupunkiseutuu ;D

Venla kirjoitti...

Yolko, kyllä suunnitelma oli pitää hauskaa ja kiva tietää et seuraat (: Jatkahan lukemista! :D

Essi, sulla tulee olee iha awesome vuos saksas varmasti ja kyl sielki taitaa niit farmei riittää ;D Must tuntuu et alkaa tää landepaukun elämä jossai vaihees tympii, mut ainakaa viel ei oo alkanu - onneks (: