keskiviikko 26. tammikuuta 2011

On our way

JEEE !! Sain vihdoin langattoman netin omalle koneelle, joten pääsen lätkimään tänne näitä postauksia, joita oon kirjotellu (: Vaikka laitan ne tällai myöhäs, pistän julkaisuajaks kuitenki ton jollon se kirjotettii, ku näyttää kivemmalt :D

***

26.1.2011, 13:10, London, Great Britain

Kello on Lontoon aikaa vasta vähän yli yhden, mut Suomessa eletään jo kello kolmea. Uudessa-Seelannissa kello on noin 2 yöl.

Matka alko siis tänään puol kuudelta aamulla, kun lähettiin kohti Helsinki-Vantaata. Hellu ja Essi tuli meille edellisen yönä vikaa kertaa yökylään, ja ne pääski auttelee mua pakkailussa, jonka alotin – ajoissa kuten aina – eilen illalla seitsemän maissa. Pakkaaminen suju kyl yllättävän hyvin ja sain sen jopa alipainoseks sen laukun! Käsimatkatavaroihin ylipainoo tuliki sitte pari kiloo ja jouduin laittamaan päälle kaameen kasan vatteeit (mul oli legginsit, paksut verkkarit, 2 toppii, paksu neule, ruutupaita ja takki), mutta mistään ei onneks sakotettu (:

Lentokentällä hyvästelin sitte kaverit ja vanhemmat. Iida, Suvi, Hellu ja Essi (+ iidan koira rico ♥) tuli kaikki saattaa mua lentokentälle, ja pienen itkeskelyn jälkee sain sitte kiskottu itteni vihdoin turvatarkastuksen läpi. Meitä on 6 vaihtarii eikä saattajaa tai mitää eli vähä epäilytti ainaki tää Heatrow et mite selvitä :D Suunnistettii kuitenki itte ittemme oikeesee koneesee ja ajoissa jopa! Mieliala parani iha tosi paljo sitä mukaa, kun sai juteltuu ja purettuu tuntoja ja nukuttuuki vähä.



Nyt istutaan tappamassa aikaa Lontoon Heathrow’lla. Ollaan istuttu täällä viimeset neljä tuntii jo, ja vähän alkaa tekeminen olla vähissä. Finnairin kone Suomesta tuli terminaali 3, joten hetken aikaa meni siihen, kun suunnistettiin terminaali 1, käytii lunastamas jatkolennon liput ja sitte syötiin kans. Pakko täs vaihees hehkuttaa että aaa brittiaksentti!!! Miten mikää voi kuulostaa niin ihanalt iha oikeest? Iha innoissani oon kuunnellu kassatätejä ja tarjoilijapoikii ja hävenny tätä omaa sössötystä. No, ehkä mä nopee opin kuha sinne Uutee-Seelantii pääsen :D

Lento Uutee-Seelantii lähtee vasta varttia vailla neljä tätä aikaa, eli varttia vailla kuus Suomen aikaan. Lentomatka kestää ihanat 26h, jonka aikana on vaan yks tankkaus in L.A. Päästään kai hetkeks jalottelee sen aika, thank god varmaan semipuutuneet jalat tulee olee. Uudessa-Seelannissa ollaan sitte 28pv viittä yli seitsemän aamulla, jollon te taidatte elää torstai-iltaa.




Tämä typerä lentokenttä ei nyt kuitenkaan omista langatonta ja ilmaista nettiyhteyttä, joten en saa tätä hienoo sepustustani nettiin, kun vasta Uuteen-Seelantiin päästyä, mutta kun tylsyyteen meinaa kuolla niin tällästäkin sitte iha turhaa vääntelee. Vielä muuten kaikki tutut, jotka luette tän te olette velvoitettuja lähettämään mulle Fazerin sinistä ja purkkaa!! Kärsin jo vierotusoireist.

Ei kommentteja: