keskiviikko 26. tammikuuta 2011

goodbye loves, i'll see you soon !!

Nyt pitää tulla vielä sanomaan että HYVÄSTI SUOMI, meikätyttö hyppää tasan neljän tunnin päästä autoon ja huristelee kohti Helsinki-Vantaata aikomuksena jättää kylmä Suomi taakseen. Pakattua sain kiireestä huolimatta (alotin siis pakkauksen tänä iltana...) ja painoa kertyi vain 19.3kg eli JES ei mennyt yli rajoitusten !!

Mulla ois ollu vielä kuvia ja fiiliksiä sun muuta, mutta nyt mun on aivan pakko päästä suihkuun ja nukkumaan, ennen kuin kokonaan sammun pystyyn.

Kavereille vielä mulla on ikävä jo nyt! En rehellisesti tiedä miten tuun kestää ton vuoden :( Taidan laittaa itteni facebook-lakkoon, jottei tartte katella kavereiden päivityksiä ja uppoutua yhä syvemmälle siihen ikävään ja kipuun ja tuskaan ja wääää.

Seuraava päivitys onkin jo Uudesta-Seelannista sitten. Apua, en vieläkään tajua että oon oikeesti lähössä! Noh, kai se siinä lentokentällä sitten iskee. Voin jo kuvitella niiden kyynelien määrää...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oooi tää on iha sika kiva blogi (: löysin tän vast nyt fb kautta :D mut vähänkö siistii et saat "omii" hevosii siel !! :D ne on ehkä vähän parempii ku erkkilän tuntsarit (:: mut aijon kyl seuraa tätä toooosi ahkerasti. toivottavasti sul on hyvä vuosi siel !! (::

t. Julia