perjantai 30. joulukuuta 2011

Camping!!

Mä oon puolen tunnin päästä lähössä uudeks vuodeks kavereiden kanssa ylös pohjoseen, joten en pääse fb:hen enkä minnekään toivottelemaan kellekään hyvää uutta vuotta :( Niinpä tää on mun etuajallinen hyvän uuden vuoden toivotus (voisin tietty ajastaa tän, mutten ihan jaksa) !!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA SUOMI !

Vuosi 2012 tulee olemaan vielä tätäkin vuotta parempi, koska kohta me ollaan kaikki vihdoin se maaginen 18 vuotta ja voidaan lähtee kiertää maailmaa ihan miten huvittaa (raha on ainoo joka rajottaa oon päättäny). Oon oikeesti taas tosi innoissani kotiin tulosta, vaikka ei siellä taida lunta tai muutenkaan kunnon talvea ollakaan. Mulla on suuret suunnitelmat ja mikään (muukun se raha) ei estä mua toteuttamasta niitä! Eli jee, oon aika innoissani täst seuraavast vuodest (:


ps. I just realised that when I come back from camping Sigrid will have 2 days left in NZ. Fuuuuuuuuuuck. Sad face.

4 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Heiii! Tää sun blogi on toss ihana ja must on kiva lukee sun kokemuksia sieltä, sillä mä oon lähössä myös AFS:n kautta vaihtoon tammikuussa 2012 to NZ!!! :::DD ääää, mä oon niin innoissani!! :)) mut hei, pidä hauskaa siellä tää sun loppuaika!:)

p.s: http://n-z-fi.blogspot.com/ ;)

anmaasu kirjoitti...

Mukavaa campingia! Toivottavasti ei sada koko aikaa. On toiveita, että viikonloppuna kylmenisi ja saataisiin jopa lunta Helsinkiin.

Ansku kirjoitti...

Tää sun blogi on tosi kiva jotenki, kun oon itekki halunnu päästä pitkää uuteen-seelantiin (:

Venla kirjoitti...

Saija - AA EXCITING !! :D alan niin lukee sun blogii ja jos on mitä tahansa kysymyksii do not hesitate to ask id be more than honoured to answer them (:

Äiti - no tiiät kyl mite se päätty...

Anz - Oo kiitos, ei tänne hirvee hankalaa oo päästä. Ehkä pikkase kaukana vaa haha