tiistai 27. maaliskuuta 2012

Täydellisyyttä etsiessä

Eikö olisikin täydellistä, jos...

...olisi kesä ja niin lämmin, että voisi käyttää kaikista ihanimpia vaatteitaan ja ruskettuisi ja voisi löhötä rannalla maailman tappiin asti itseään auringossa paahtaen.
...milloin tahansa ja missä tahansa voisi alkaa tanssimaan, ihan vain koska rakastaa elämää ja kehon tuntuu olevan pakko päästä liikkumaan.
...löytäisi jokaiseen hetkeen sitä kuvaavaan biisin, jota myöhemmin kuunnellessa muistot tulvisivat mieleen.
...voisi hypätä ensimmäiseen junaan ja lähteä jonnekin - ihan minne tahansa - kaulassa pelkkä kamera ja hyvän onnen kaulakoru.
...vihko vihon perään täyttyisi tekstistä ja ajatuksista, kun saisi kaiken tämän asian ja kaikki nämä ajatukset pois päästä, konkreettisesti johonkin näkyvälle.
...olisi oma kämppä, jonka suojaan piiloutua, kun maailma on epäreilu ja julma, ja jonka turvassa voisi sitten keittää itselleen lohtukaakaot.
...koulu- tai työmatkat voisi taittaa ratikalla bussin ja metron sijaan.
...olisi vapaa kaikesta ja kaikista.
...aamukahvit pystyisi tilaamaan alakerran kahvilasta espanjaksi.
...joka päivä tajuaisi varata vähän aikaa sille, että avaa silmänsä maailman kaikille kauniille ja erikoisille yksityiskohdille, jotka jäävät silmiltä piiloon kiireessä.


i just want to bee free. but, for the first time i think i am actually going somewhere. closer to being free. free and happy.

sillä välin taitaa pitää tyytyä huoneen oven sulkemiseen, hyvän musan kuunteluun ja unelmoimiseen. ja töitä täytyy tehdä joka päivä. muuten en ikinä pääsen sinne, minne haluan.


ja kröhöm taas... se koeviikko venla?!?!?!?!?

Ei kommentteja: