maanantai 26. maaliskuuta 2012

Is there love in this hopeless place?

Rihannalla on kaksi biisiä, joita mä rakastan ihan yli kaiken. En oo ihan satavarma miks juuri nää kaks biisii iskee niin kovaa. Ainakin nää musavideot on musta ihanimpia ikinä ja rakastan Rihanna punaisia hiuksia ja tyyliä muutenkin varsinkin tässä What's my name -biisissä. Ja sitten näissä on vaan mailman täydellisin tunnelma.


Mun viikonloppu meni niin penkin alle ettei mitään rajaa. Tai ei silleen, oikeesti paaaljon kivoja juttuja tapahtui, mutta kun niitä kivoja juttu (kävin siis duunissa ekaa kertaa !!, oli méxico-ilta kamujan kaa, kävin sunnuntain tanssimas) tapahtu vähän liikaa ja se vähän niinkuin sotki mun kaikki suunnitelmat, ja maanantai aamuna (onks toi yhdyssana?) heräsinkin siihen, että ei perkele tänään palautettava hissan essee ei ole valmiina, mitään läksyjä tehtynä ja kolmen pvn päästä alkavaan koeviikkoon oon lukenut yhteensä ehkä 5min.

Miksi lukion pitää olla näin perkuleen hankalaa ja rankkaa ja aikaa vievää? Ihan kun mulla ei ois parempaa tekemistä. Voisin esim. lukea kirjoja ja Hesaria, käydä tanssimassa, kuunnella ihanaa musaa ja rentoutua, käydä pitkästä aikaa combatissa tai pumpissa, viedä koiraa rauhassa lenkille, syödä kunnolla ja kokata jotain namia ja terveellistä, NUKKUA pitkästä aikaa kiitos ja muutenkin vaan kerätä akkuja. Sitten vois kattoo uudelleen tätä kouluhommaa.

Ja 9 päivän päästä lähtö Pariisiin... Ihanaa, mutta niin niin kamalaa. Mun unelmaloma ois ollu neljän päivän sängyssä koomassa makaamisen putki. Koska, valitettavasti, koulu ei lopu vielä tämän jakson jälkeen vaan vielä pitää yksi jakso jaksaa painaa.



No okeeeeeiiiii mitä tein tänään, kun olisin voinut tulla kotiin lukemaan? Menin tanssimaan. Mitä tein viikonloppuna, kun olisin voinut olla kotona lukemassa? Menin tanssimaan. Mitä teen nyt, kun pitäisi lukea? Päivitän blogia. Kuinka tekopyhäksi ja marttyyriksi sitä voi hyvän maun rajoissa vielä heittäytyä?

Mullapas on muuten enää vajaa 2kk siihen kauan odotettuun ja janottuun ja himottuun täysi-ikäisyyteen. Ihan hullua, kenestä mä muka vaikutan aikuiselta? Se on sitten goodbye illegal drinking and hello taxes and responsibilites. Yh. Ja kaipa siihen työelämäänkin pitäisi tässä vähitellen siirtyä... Kesätöillä voisi varmaan alottaa. Onko ihan tuhoon tuomittua, jos alan nyt vasta etsimään? Hehe. Pikkasen ollut muuta mielessä.




...

Kohta 18?

Ei kommentteja: