keskiviikko 29. helmikuuta 2012

ill be up up and away


Anyone else who absolutely loves the UK Skins? I do. There's just something about them, not sure how to explain it. They're actually deep, the characters have real problems and I think it's really psychological. So well thought. I love it. I love the characters, their stories. Watching Skins makes me feel free and like no one's able to control me. Like I'm the master of my own life, my own future.

In NZ it felt like a saviour. Sitting in my room, watching Skins at 2am. Then waking up to school, dead tired, looking like absolute shit. It made me feel like I can still do my own decisions. Sounds ridiculous, I know, but life there was sometimes just so controlled and I felt like I had no freedom at all. It wasn't always like that, and its not like I hated my exchange year. I did love it. It's just that, not being able to go anywhere by myself - not even to the supermarket if I ran out of toothpaste! - was so different than what I was used to, what I am used to.

And I know I talk about this quite a bit, its just when ever I start getting that feeling again - feeling of being trapped, not being able to breathe - I remember all those nights in my dark room, watching Skins. Feeling free.

 

Too bad the 5th season was terrible. Such a disappointment after the first 4 amazing ones. Well, maybe they'll get better in the 6th season. Hopefully.
Kid Cudi - Up up and away
I'll be up up and away
up up and away
cus they gon' judge me anyway so whatever

I'll be up up and away
up up and away
cus in the end they'll judge me anyway so whatever

damn, i know im killing you with them legs






Ihania koreografioitaaaaa ♥ Tää alempi oli tanssikoulu Aucklandissa, mutta se oli kaupungissa ja koska me asuttiin siellä landella niin enhämmä sinne päässy... Jotain mitä oon kotiin tulon jälkeen oppinut on, että mä oon citygirl henkeen ja vereen. Oon kotiin tulon jälkeen ollut autossa ehkä max 3 kertaa ja Uudessa-Seelannissa autolla mentiin kaikkialle ja kokoajan. Ainoo mihin siel pääs ilman autoo oli naapureille kylään, ja meiän naapurit inhos mua niin eipäs siitäkään hirveesti hyötyy ollu. Loving the public transport siis.

ps. Voi luoja mä en kestä vittumaisia ihmisiä. Mikä porukkaa vaivaa, kun täytyy ehdoin tähden olla ilkee ja vittumainen ja pilkata muita? Sillon on joku omassa pääkopassa niin pahasti vialla et huhhuh. Ja varsinkin niin, että joko ne pilkatut tai niiden parhaat kaverit on siinä vieressä ja kuulee joka sanan. AIKUISTUKAA PERKELE. Ei uskois enää lukiolaisten olevan noin naurettavan lapsellisia ja itsekeskeisiä.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

no place i'd rather be, no one else i wanna please

Hiihtolomani kuvina:


Alotettiin Wanhojen jatkoilla perjantai-iltana



Oltu Wanhojen risteilyllä

Ulkoiletettu koiraa
 
Käyty Ruoholahdessa tomaattikeitto lounaalla
 
Kuvattu jäätä ja sorsia
 
Ihailtu Ruoholahden maisemia
 

Nähty ehkä maailman siistein seinä


Biletetty Anitan synttäreillä

 
Omaa kivaa bussissa

 
Herätty seuraavana aamuna kauniina eilisen meikeissä


Kuvattu ihanaa, keväistä/talvista Helsinkiä matkalla tanssitunnille
 
Ja huomenna sitten taas kouluun... Loman biisi ehdottomasti Smoke weed everyday!!
 
 

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

only want what they want but nah ah ah

its funny how a man only thinks about the -
you got a real big heart but im looking at ya -
you got real big brains but im looking at ya -
girl there aint no pain in me looking at ya -

i dont give a -
keep looking at ma -
cus it dont mean a thing if youre looking at ma -
imma do my thing while youre playing with ya -



Juhlat vihdoin juhlittu. Takana ensin perjantai-iltana vietetyt Wanhojen jatkot ja eilen palattiin Tallinan Baltic Princess -risteilyltä, jolta kuvatkin on. En malta odottaa omia wanhoja vuoden päästä haha.

En oo muuten käynyt salilla kertaakaan viimeiseen viikkoon, joten oon ihan superhyper innoissani tän iltaisista reggaeton tunneista ♥ Kylhän tuol bileissä tuli tanssittuu, mut ei se voita kunnon tanssituntia, jossa tulee hiki (okei tuolki tuli) ja reidet alkaa kiljumaan armoa (okei tuolki alko) ja yläkerran ravintolasta tulee tarjoilijoita tsiigailee (tuol oli vanhoi suomalaisii miehii yay). Hmm... No ainakaan tanssilattial ei viitti mennä kyynärpäiden varaan sheikkaamaan, mitä joutuu aina toisinaan tekemään tanssitunnilla. Se on muuten tosi kivaa, oikeesti. Ihan helkutin rankkaa, mut kivaa.

Oon taas noin 100 vuotta jäljessä, MUT TÄÄ BIISI ON HYVÄÄ!!! Uus must bilebiisi ♥



David Guetta - Turn me on feat Nicki Minaj
if i scream if i cry, its only cus i feel alive

lauantai 18. helmikuuta 2012

where i wanna go, i dont need you

I'm not lovin' you the way I wanted to
What I had to do, had to run from you
I'm in love with you but the vibe is wrong
And that haunted me all the way home


So you never know, never never know
Never know enough, 'til it's over, love
'Til we lose control, system overload
Screamin', "No, no, no, n-no!?


I'm not lovin' you the way I wanted to
See I wanna move but can't escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else don't have to know


So keep your love locked down, your love locked down
Keepin' your love locked down, your love locked down
I keep your love locked down, your love locked down
I keep your love locked down, you lose




Kanye West - Love Lockdown

Oon viettänyt koko tämän päivän omassa huoneessani, täysin neljän seinän sisällä järjestellen ja siivoillen ja heittäen turhaa tavaraa roskiin. Suursiivosin koko oman huoneen, ja tavaraa pois heittäessä tuntui kuin taakka sydämen päältäkin olisi hieman hellittänyt. Enää ei tuntunut kuin kantaisin niskoillani kaksin kertaisen määrän kuin mitä oikeasti jaksaisin (huono suomi hehe - en vaan saa tota lausetta toimimaan vaikka miten vääntelen!)Järjestellyn huoneen ansiosta tuntui, kuin elämäänkin ja ajatuksiinkin olisi tullut edes hieman tervetullutta järjen hiventä.

Tahdon taas löytää sen kaupunkilais itseni, sen joka hukkui Uuden-Seelannin käytännöllisen maalaiselämän alle. Tahdon olla luova ja ilmaista itseäni kirjoittaen ja valokuvaten, antaa jotakin konkreettista maailmalle. Joku päivä hyppään bussiin ja lähden täysin päämäärättömästi sinne, minne ikinä huvittaakaan mennä. Tahdon vangita tunteet (joita en tällä hetkellä itekään ymmärrä sataprosenttisesti) joko paperille tai kameran ruudulle. Mutta kun ei toimi. Miksi kaiken pitää olla näin hankalaa?

Se on kyllä vaan mahdollisesti tää alkanut hiihtoloma totaalisesti sekottanu mun pään.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Im starting to believe that im way too much for you

En tähän hätään jaksa nyt jatkaa noita "kuva siitä mitä..." juttuja, ne muuttui aika tylsiksi ekan kolmen päivän jälkeen, vaikka alunperin olinkin niin innoissani niistä.

Sen sijaan mun on pakko vaan kirjoittaa ja kartoittaa unelmia selviksi, vaikka tää ei välttämättä mikään maailman mielenkiintoisin aihe olekaan haha. Jotenkin vaan ei semmonen paperipäiväkirjan kirjottaminen tunnu läheskään yhtä houkuttelevalta kuin blogiin kirjoittaminen. Kun mähän oon bloggari. Just joo hah.

Anyways, kaverit ja perhe on kuullu tästä jo ihan riittämiin, mutta mä en saa tarpeekseni, joten pakko se on täälläkin julistaa että eli siis musta tulee ryhmäliikuntaohjaaja!! Ei vielä, ei lähiaikoina, ei olla missään koulussa tai kurseilla, mutta mä niiin tahdon palavasti ja kovasti enkä kestä ajatusta tulevaisuudesta, jossa en voi itse ohjata bodycombat tai zumba tai tanssitunteja. Tiedän kuitenkin, ettei se tule riittämään mun ns. ainoaksi ammatiksi (ehkä riittäisi, jos olisin joku luonnonlahjakkuus, mutta kun en ole: oon taipumaton rautakanki, joka hikoaa kuin pieni possu ja muuttuu punaseks ja jota ajaa vaan oma lapsenmielinen innostus ja intohimo ja kunnianhimo), joten kaipa tohon lukioonkin on vielä pakko panostaa. Enkä mä missään vaiheessa edes harkinnut lukioon ei-panostamista: en oo koskaan edes miettinyt millaistakohan se elämä olisi ilman lukiota enkä tahdo ottaa selvää. Mutta tässä ohella tahdon parantaa sitä kuntoa (ja siinä samassa voisihan niitä kilojakin vähän lähteä hehe), kehittää tekniikkaa ainakin tanssissa ja bodycombatissa ja ottaa selville miten ryhmäliikuntaohjaajaksi kouluttaminen olisi järkevintä. Oon kuitenkin päättänyt, että se on mahdollista. Mä pystyn kyllä kirjottamaan yo:t ja AS/A-levels (enkun ja hissan ehkä, en tiiä vielä) JA kouluttautumaan ryhmäliikuntaohjaajaksi. Kuten sanoin, ei vielä: tää on tällänen vuoden tai parin päästä aloitettava prosessi, johon alan nyt valmistautua hankkimalla hyvän peruskunnon ja -tekniikan. Yayayya im so excited!

 


Tajusin, että täällähän ei ole nähty musta kuvaa varmaan niiden tervetulo-bileiden jälkeen. Mikä vääryys, kun ette ole päässyt ihastelemaan mun naamaa! Samalta mä kuitenkin yhä edelleen näytän, en ole karannut Viroon nenänpienennykseen tai suurennukseen.

Mulla muuten alko taas lukio torstaina. Ehdin 2 päivää käydä viime viikolla, nyt viikko ja sitten hiihtoloma jejee. Tällä hetkellä jaksan vielä olla motivoitunut ja nautin koulusta, mutta saapa nähdä tän viikon loppuun mennessä... Varmasti ihan valmis pitämään sen viikon hiihtoloman huoh. Hirveästi duunia koulussa.! Yritin tänään lukea hissaa, mut nukahin kesken kaiken haha. Syytän Essiä ja meidän TrueBlood-maraton perinnettä (katottiin vihdoin 3. tuottari!!) ja 5h yöunia. Kumma kyllä ei mun vauhtia ennen hidastanu ees 2h yöunet ja nyt kuukakahan keskellä päivää, vaikka oon nukkunu jopa viisi tuntia! Tai sitten aika vaan kultaa muistot ja kiellän mielestäni sen paskan fiiliksen. Onneksi huomenna on vasta kymppiin ja pääsen jo 12 (tai jos meen vikalle tunnille niin kahdelta) ja illalla on bodycombat ja -jam ♥ Kummatkin lajeja, joita tahtoisin joskus tulevaisuudessa pystyä ohjaamaan hehe.

Tulevaisuuden pitkän tähtäimen tavotteita ja unelmia
  1. Kirjoita ylioppilaaksi suorittamalla kaikki kurssit ja pääsemällä läpi kirjotuksista.
  2. Tahdon kirjottaa AS/A-levels joistain aineista, mutta en ole vielä varma yhdestäkö vai useammasta ja mistä.
  3. Kouluttautua ryhmäliikunnanohjaajaksi (!!♥)
  4. Oppia tanssimaan kaikenlaisia lattaritansseja (eli reggaeton, salsa, dancehall, haluisin kokeilla bachataa ja kaikkia muitakin mahdollisia) kunnolla
  5. Jos tanssikoulut, jossa käyn, lähtee niin menen niiden kanssa tanssimatkalle Kuubaan. Unelmaunelmaunelma.
  6. Saada rahaa tekemällä töitä (tällä kesällä ois varmaa ihan hyvä alottaa...)
  7. Matkustella paljon. Jos ei muuta niin käydä Lontoossa ja visiteeraa Sigridiä Norjassa ja Tukholmaankin haluan ja Venäjälle...
  8. Aion hakea noin 99% todennäköisyydellä yliopistoon, eli ensinnäkin tahdon sisään (ei välivuosia) ja ylipistoon päästyä... vuodeksi Brasiliaan ja Chileen!! Hehee. Uusi vaihtarivuosi siis toivottavasti tulossa, kuinka siistiä ois!
Nyt aion jatkaan hissan lukemista, enkä suostu nukahtamaan ja sitten jatkuu ruotsilla ja espanjalla ja energiaa riittää!! Jos ei ihan niin melkein ainaki.


Can you keep up,
baby boy make me lose my breath,
bring the noise,
make me lose my breath,
keep it hard,
make me lose my breath