tiistai 13. syyskuuta 2011

More RWC

Vielä pakko tähän RWC viitata tai poiketa tai mikä se oikea sana sitten oiskaan. Nimittäin,

  1. Siinä ekassa pelissä (NZ-Tonga), jonka katoin Aucklandin keskustassa, Sonny Bill Williams, All Blacks -pelaaja jotenki sai oman pelipaitansa hihan repeytymään. Mul suu loksahti auki, kun näin sen haban ja mun unelma toteutu, kun sinne kentälle juoksi joku järjestäjä antaa sille uuden paidan JA KAMERA KUVAS SEN KOKO JUTUN !!! Koko pelin ehdoton kohokohta, ja enää ei oo yhtää epäselvää kuka mun lempi All Blacks pelaaja on (:
  2. Lauantaina mentiin Aucklandiin jotai asioit hoitaa ja päätettiin samalla mennä kattoo läpi se RWC Event Center ja ostaa sielt lounasta. Ensinnäkin se oli ihan sika siistii mitä sinne on tehty: siel on lava bändeille, tonneittain ruokakojuja, paljon kansainvälisiä ihmisiä, monta ISOA ruutua näyttämässä rugbya 24/7 ja muutenki kaikkee iha tosi jännää rugby ja NZ hommia. Parasta koko hommassa oli kuitenkin se, että Tongan rugby team oli siellä just samaan aikaan kun me, joten mä sitte sain nimmarit 5 pelaajalta ja kuvat niiden kanssa :D ! Yks niistä oli ihan tosi kiva ja se kyseli mult kaikkee et mite menee ja mist mä oon. Aloin sit hermostuksissani selittää ummet ja lammet mun vaihtarivuodest ja kaikkee haha se varmaa kelas et oon ihan sekasi :D No eniveis Tonga is my official 2nd favourite rugby team (right after the All Blacks)
  3. Mulle tulee aina tosi epäisänmaallinen fiilis (jos voin tollein sanoo Uudest-Seelannist), koska toivon aina, et South Africa voittaa niiden kaikki pelit, jotka ei oo All Blacksei vastaan :D En uskalla ees sanoo mun host-isälle, et oon ilonen kun South Africa beat Wales, koska se varmaan potkis mut ulos. Haha, no ei nyt ihan, mut siis kiwien arkkiviholliset tuntuu olevan Australian lisäks myös Etelä-Afrikka. Englannistakaan nää ei tykkää (nyt mammat ja mummut skipatkaa tää, mun host-isä viittas niihin as a bunch of wankers :DDD), mut sen kyl ymmärrän täysin: bloody England has AN ALL BLACK UNIFORM?!?!??! Mitä tää on olevinaan, hankkisivat jostai vähä mielikuvitusta ja omaperäisyyttä! Huoh, no tunnelmaa vähän keventämään mun future husband Sonny Bill Williams:

Tattoos ♥

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

noi lihakset.... iha mukavat! (;