keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Queen's Birthday Weekend: Wellington

Taas menny tommonen kiva pieni ikuisuus viime kirjotuksesta. Paljon on ehtinyt tapahtuu ja hirveesti asiaa, josta haluun kirjottaa, mutta aattelin nyt kuitenkin jatkaa mun Queen's Birthday Weekend -jutulla. Seuraavana onkin vuorossa itse kohde eli Wellington!!!

Eli Taupossa vietetyn yön jälkeen ajomatka Wellingtoniin ei ollu enää mitenkään törkeen pitkä, mut ei me sinne silti saavuttu ku vasta aika myöhään illalla. Matkalla etelään käytiin kans morjestaa host-iskän vanhempia. Mun host-isoäiti oli tosi mukava, mut host-pappa oli jo aika vanha eikä se hirveesti muuta tehny ku välil örähdelly tosi epäilyttävän kuulosesti ja yski. Ei siitä siis mitään sen ihmeellisempää, ihan kiva oli nähä perhettä lisää. Makes me feel more part of the family, which is always good.

Wellingtoniin saavuttiin siis ihan vasta illalla, joten mentiin heti syömään illallista kaupungin keskustaan. Se oli ihan mahtavaa. Tietty tää on nyt vähä paha sanoo, koska en oo hirveest Aucklandis night timeen pyöriny, mut Wellington was so much more alive than Auckland! It was full of fancy restaurants and bars and it reminded me of London so i couldnt help falling in love. Se jotenki sykki elämää, ja koska its not as widely spread as Auckland, jo lyhyen viikonlopun jälkeen koko kaupungin pysty hahmottaa ainakin joten kuten päässään.



Yövyttiin host-iskän veljen luona (sen koko suku siis asuu Wellingtonis) ja omg niiden talo oli niin iso ja hieno ja kalliin näköne! Ihan uskomattoman upee paikka, ainoo miinus et u definitely needed a car to get to the centre, koska as i said earlier, north island is veery hilly, ja tääki talo istu jonku valtavan kukkulan päällä. Toisaalt noi mäet on hyvii, koska aina kun meen lenkille niin oon iha dead pikkusenki lenki jälkee jo, ku pitää noit törkeen jyrkkii ylämäkii juosta.

Mul ei ite Wellingtonis oo paljo yhtään kuvia (typerä, typerä minä), joten en siit hirveesti jaksa ilman kuvii alkaa rustailee. Lauantaina mentiin shoppailemaan mulle ball mekkoo, mut ei löydetty höh :/ Sit kans tavattiin host-äidin vanhoi kavereita, joihin se oli tutustunu Wellingtonissa asuessaan. Mul oli niin mahtava olo, kun me istuttiin tuntitolkul sellases hienos ravintolabaarissa, juotiin punaviinii (eka kerta, kun oikeesti tykkäsin punaviinist) ja mul oli oikeesti ihan törkeen hauskaa! Se host-äidin kaveri was such a lovely person (although she did kinda look like a witch) ja se oli niin kiva, miten se otti mutki huomioon. Jotkut aikuiset tekee sitä, et ne ignooraa mut ihan totaalisesti, mikä on hyvin ketuttavaa ja loukkaavaa, mut sit jotkut on tosi ihanii ja ottaa mut huomioon ja kyselee ja juttelee (: Ja tää oli just sellanen ihana ihminen. Lauantai-iltani oli host-iskän veljen vaimon (confusing) synttärit, joiden takii me sinne alunperin tultiinki. Se oli tosi hauska ilta, vaik ei siel hirveest mun ikäsii ihmisii ollukaa. Again lots of good food and wine yay



Sunnuntai aamu oli tietyistä syistä aika karmee, mut aikasin oltiin silti jo menossa tapaamaan lisää kavereita. Eka käytiin jonkun luona kylässä ja nää vaihto kuulumisii, sitte mentiin hakemaan host-veli (se joka oli meillä siis viime holidaysseil kyläs) sen kämpiltä, kun se asuu tääl Wellingtonis ja mentiin lounaalle. And suprise suprise taas yks uus kaveri, jonka kanssa vaihdeltii kuulumisia. Lounaan jälkee mentiin tälläseen museeon, joka kerää kaikkee leffakrääsää. Kun Uus-Seelanti on aika iso leffacountry, niin se yhtiö oli tehny örkit Taru Sormusten Herraan ja animaatiot for Heavenly Creatures ja kaikkee sellast jännää. Siel meni sit jonkun aikaa, jonka jälkeen mentiin takas kämpille. Aikuiset meni ulos illalliselle (tän synttärihomman takii jälleen kerran) ja mä jäin lapsenlikaks, mut se oli oikeestaa iha jees kuvasin vaa ylisöpöi videoi host-veljest haha



Maanantai aamuna lähettiin jo joskus 6 ajamaan kotia kohden. Olin tosi sad, koska oisin halunnu olla Wellingtonis pidempään, mutta ONNEKSI mun host-äiti on maailman paras ja se järkkäs sillein et mä ja Sigrid mennään kahestaa ens viikonloppun Wellingtoniin ja yövytään ton host-äidin ihanan kaverin luona WUHUUU ♥♥ !! Oon so amazingly excited its gonna be awesome!!! Aion ottaa ihan törkeest kuvii ja ostan varmaa uuden kameranki ennen sitä eli laatu postauksia tiedossa sitte (; haha!! Nyt ootan ens viikonloppuu ihan pissat housussa kun oon niin innoissani haha

Täs viel pari kuvaa, jotka nappasin auton ikkunast, kun oltiin matkalla takas himaa kohden.




Sori hei tekstin laadust, ei tnä kyl sykkiny runosuoni tasan pätkääkää. Varmaa surkein teksti minkä oon koskaa kirjottanu honestly. I promise to improve.

Ei kommentteja: