perjantai 19. elokuuta 2011

crack up

Okei, en nyt ehdi/jaksa viel kirjottaa mitää noist jutuist, jotka lupasin aiemmin. Sen sijaan saatte kuulla, mitä järkyttävän tajuttoman naurettavan hauskaa ja outoo ja hyvin odottamatonta tapahtu maanantain ja tiistain :D

Olin siis maanantain normisti juttelemas Shaquillen ja Crocon (uus saksalainen vaihtari) kaa ja yhtäkkii siihe käppäilee joku jätkä, jota en oo koskaan ennen nähnykään. Se nähtävästi oli huomannu mut, koska se ties mun nimen ja kaikkee :D Se sit käveli siihe ja sano "Venla, u're so beautiful. I just wanted to tell u." Mä olin mielessäni sillee "mitäXD" ja vähä aikaa töllötinki sitä suu auki, kun en ollu ihan varma miten sellasee ny pitäis reagoida. Lopult sanoin sit vaan "Thanks, thats really nice of you." Ja sit se vihdoin lähti :D

Myöhemmi sain kuulla Luisilt (ku se hengaa noiden jätkien kaa), et tää jätkä oli vaa yhtäkkii todennu et mä oon tosi kaunis, ja sit kaikki muut (Luis mukaan lukien, ud think he knows better!) oli ollu sillai "Go and tell her! Go, go!" joten se oli sit tullu. Se kuulemma kans rakastaa mua (MITÄXDDD) ja sitä se oli toistanu ja toistanu.

Tiistaina juttelin sit Andrean ja Katien kaa (täl kertaa oltii sisällä, koska ulkon oli kylmä) ja yhtäkkii se ovi aukee ja TAAS se sama jätkä käppäili sisälle. Siin vaihees olin jo sillei et ei voi olla totta. Jotai se siit jäisesti jutteli (se sano "Sup" -.-'') ja kysy et are we going to rickys on saturday. GOSH would they please come up with better lines than that? Seriously. Se oli semijäistä, koska Andrea ja Katieki oli sillei mitäs ihmettä (ne ei tienny maanantain tapahtumast) ja sit se jätkä aika nopee lähti.

Myöhemmi sain taas Luisilt kuulla, miten se raukkaparka oli yllytetty eikä se ollu ees sitä ovee ite avannu, vaan sen kaveri oli vetässy sen auki sen nenän edes. Koska annoin Luisille sen synttärilahjan tiistain, nii pyysin sen sinne meiän luo (sanoin vaa "Hey Luis, come here") ja sit ku Luis oli menny takas niide jätkäkavereidensa luo, tää randomjätkä oli ollu sillai "Luis, seriously, how do you do that?" :DD

Vähä mun käy kyl sääliks sitä, kun koko koulu kai tietää sen sokeasta rakkaudesta mua kohtaan (siis oikeest, this is what luis told me!), koska sen FB:s sille on kirjotettu kaikkee "When a man loves a woman" ja "Youre a smooth criminal my friend" ja hahahaha. Raukka.

Okei, en nyt tiiä miten tää oli mitenkään tärkeetä jakaa yhtään kellekää, mut hajoilin tälle nii pahasti, et aattelin et ehkä teitäki naurattaa :D On tää kumma ku either kiwi guys are REALLY random or then theyre REALLY shy. Why is the world so unfair.



Ja ainiin! Meiän koulus oli sellanen compliment pv, jollon pysty kirjottaa anonyymejä (no idea how to spell that) kohteliaisuuksia ihmisille, ja ne sitten toimitettiin niille. En tiiä muistaaks kukaan, mut tääl on toi yks *sshole, joka huus mulle sillo kerra "Show us ur tits" nii kirjotin sille sit "Show me ur tits" :D Must kyl tuntuu, et ne aatteli sen olevan törkeetä, eikä se ääliö ikin saanu sitä mun kohteliaisuutta, mut naurettii tolle silti aika semisti Kimin kaa :D Kuulostaa tosi tyhmält, kun sen täs tälleen selitän, mut se oli oikeest hauskaa!

2 kommenttia:

anmaasu kirjoitti...

kohtele Venkku noita ihailijoita nätisti, vaikket palauttaisikaan tunteita. Olihan kundi aika rohkea! Ja onpa kundilla aika kääpäkamuja, kun yllyttävät nolaamaan itsensä julkisesti

Venla kirjoitti...

Kaipara jätkät on jokaikinen kunnon kääpöjä/kääpiä/whatever. ja mä olin ihan sika kiva sanoin "thanks thats really nice of u" ja hymyilinki viel !