perjantai 1. heinäkuuta 2011

Soccer so far

Otin ton ihanan uuden kameran viime keskiviikkona kouluun, koska 1) meil oli art trip (joka btw oli ihan sika kiva hehee) ja 2) meil oli soccer game, jost kelasin et otan kuvii kans.

Mun suunnitelma perustu sille, et oon ain tähän asti pelannu vaan puol pelii - en tosiaan oo koskaan ennen tätä vuotta pelannu fudista, eli kuten olettaa saattaa olin aika useless siinä alussa, minkä takii oon pelannu tähä asti vaan puolikkait pelei. No, just tänä keskiviikkona valmentaja sitte päätti, että oon niin hyvä, ettei mua tarttekaa ottaa sielt kentält pois. Onneks Sigrid oli vähä kipeen (kuulostaapa kamalalt XD), jote se pelas vaa puol pelii = Sigrid otti kuvii yay!!

Soccer on ihan mahtavaa. Mä oikeesti rakastan sitä. Muistan, kun se alko niin inhosin joka sekuntii. Oli niin ärsyttävää olla niin osaamaton ja vaan huonontaa sen joukkueen peliin. Nyt kyl iteki huomaan, et oon kehittyny aika urakal (en vielkää oo kyl mikää hyvä), koska en enää pelkää sitä palloo ja tai niit muit pelaajii. Kim totes yks pv et pelaan aika aggressiivisesti haha. Sama juttu oli kyl tennikseski, paukutin ain sen pallon iha täysil takas, minkä takii väsyin iha sika nopee ja sit mokasin. Tyhmä minä.

Eniveis pelaan siis left defence, joka on ihanjees. Kerran pelasin mid defence, joka oli kyl noin 100 kertaa kivempaa, mut Jade on niin hyvä siin, etten yhtää ihmettele miks ne haluu sen siin pitää. Joskus haluisin kans kokeilla midfield, mut siin pitää olla ihan tajuttoman fit, et jaksaa koko ajan pinkoo edes takas puollustuksen ja hyökkäyksen välil. Viime keskviikkona oli ihan kamalan rankka peli muuten. Meil oli kotipeli ja se kenttä oli niiin mutanen ettei mtn rajaa. Ei siin voinu ees kunnol juosta, ku u just got stuck in the mud. Sen takii oon taas mukavan punanen noissa kuvissa heh.

Meiä joukkueel meni alku kaus aika huonosti: hävittiin suurin osa tai saatiin vaa tasapelei, mut viime viikol voitettiin 5-0 ja se oli varmaa semmone käännekohta, koska tänki viikon peli oli ihan sika paljo parempi, vaik se tasapelii päättyki. Ja ainii sain pari viikkoo sit kans player of the day yay !!!


Ready for soccer!













Ja itse peliin:




















Me pelattiin tollasessa liejussa HYI

Loppuun viel maailman ärsyttävin tilanne, kun juoksen ihan täysii vastapuolen pelaajaa päin ja se ehtii just potkasee sen pallon menee ennen ku ehit siihe

2 kommenttia:

anmaasu kirjoitti...

you made daddy's day näillä kuvilla. Make on aina halunnut, että joku - edes joku lapsista - palaisi jalkapalloa. You're living his dream :-) BTW, laitoin paketin eilen postiin. Haleja!

Venla kirjoitti...

Yay (: