maanantai 29. elokuuta 2011

Rugby

Eli jos joku ei tiedä, rugby on ISO juttu Uudes-Seelannis ja nää on siin tosi hyviä. Rugby World Cup on kans tänä vuon Uudes-Seelannis, joten se nostaa world cupin jännitystä noin potenssiin sata. Mun host-isäki yks pv totes, et jos me hävitään world cup, ei kannata Uudes-Seelannis hirveest hengailla koska kaikki on either depressed or really grumpy :D Joten toivottavasti voitetaan!

Mäkin oon rakastanu rugbyyn ja oon kattonu aika semisti näit pelei tv:st (kuitenki vaa All Blacks pelei, en hirveest oo kiinnostunu noist pikkupeleist). Kuten aiemmin mainitsinki me käytiin 6/8 lauantaina All Blacks vs Wallabies (Australia) pelissä, joka oli Eden Parkis Aucklandis. Se oli ihan mahtavaa!! Tunnelma oli katos koko pelin ajan ja All Blacks won (of course we did)! Oli ihan sika siistin näköstä, kun kaikki oli pukeutunu mustaan (except for australians who were wearing yellow) ja jotkut oli jopa maalannu naamansa mustavalkosiks. Mullakin oli koko mustat vaatteet ja musta silmämeikki, im a true all black supporter!


everyone was wearing black :D


haha aussies stuck in the middle of the text "All Blacks" :D Noi oli tosiaan tollanen yksinäinen keltanen läntti tuol muuten mustaan pukeutunees porukas. Oisitte nähny millast paskaa noi aussies sai niskaansa sen pelin jälkeen, kun me voitettiin :D Läpäl kuitenki vaa, voisin vaik vannoo, et me saadaan takasin samalla mitalla, kun pelataan Ausseissa




and seriously, rugby players are SO hot. the all blacks look so good in their thight all black jersey. nykyään katon jopa uutisis sports-osuuden, koska siel yleensä haastatellaan rugby pelaajii haha ;D






and we won (: obviously

Toinen rugby peli, jonka oon menny kattoo oli nyt viime perjantaina College 1st XV rugby final, jossa meiän koulu pelas (1st XV on siis meiän koulun paras rugby joukkue). Kaipara pelas Northcotee vastaan North Harbour Stadiumis eli siis ihan kunnon areena vai mikälie onkaan - ei ihan niiku meiän soccer pelit, jollai mutasel hirveel kentäl haha. Me harmillisesti hävittiin jollai 10 pisteel, joka oli ihan sika sääli, mut se oli kuitenki tosi kivaa! Sen jälkee jäätii viel kattoo Wellington vs North Harbour peli, joka oli iha ammattilaispeli. Liput saatiin ilmaseks koululta, mikä oli sika jees. Oikeestaa me ei oltu ees siin listal, et saatais lippui, mut sit se opettaja oli sillei "I suppose I should give tickets for the foreign girls..." and we were like "Yes u definitely should, we came all the way from Scandinavia for this game" haha ja sit saatii liput :D




Let's go Kaipara




Tää ei ny mitenkää liity tohon peliin haha, mut oli nii nätti



Ja tätä nyt ei saa kertoo kellekää, mut oikeestaa mä ja Andrea missattiin se yks ainoo try (semmone mist saa 5 pistettä), jonka Kaipara sai :D Oltiin ostamas chips ja sit kuultii vaa hirveet kiljuntaa ja juostii sinne takas nopee, mut eipä nähty mitää. But we decided if any1 asks, WE WERE THERE :D

Muttajoo rugby on oikeest mun new favourite sport. Only to watch though, I wouldnt wanna try playing it gosh :D I would probably die

perjantai 19. elokuuta 2011

crack up

Okei, en nyt ehdi/jaksa viel kirjottaa mitää noist jutuist, jotka lupasin aiemmin. Sen sijaan saatte kuulla, mitä järkyttävän tajuttoman naurettavan hauskaa ja outoo ja hyvin odottamatonta tapahtu maanantain ja tiistain :D

Olin siis maanantain normisti juttelemas Shaquillen ja Crocon (uus saksalainen vaihtari) kaa ja yhtäkkii siihe käppäilee joku jätkä, jota en oo koskaan ennen nähnykään. Se nähtävästi oli huomannu mut, koska se ties mun nimen ja kaikkee :D Se sit käveli siihe ja sano "Venla, u're so beautiful. I just wanted to tell u." Mä olin mielessäni sillee "mitäXD" ja vähä aikaa töllötinki sitä suu auki, kun en ollu ihan varma miten sellasee ny pitäis reagoida. Lopult sanoin sit vaan "Thanks, thats really nice of you." Ja sit se vihdoin lähti :D

Myöhemmi sain kuulla Luisilt (ku se hengaa noiden jätkien kaa), et tää jätkä oli vaa yhtäkkii todennu et mä oon tosi kaunis, ja sit kaikki muut (Luis mukaan lukien, ud think he knows better!) oli ollu sillai "Go and tell her! Go, go!" joten se oli sit tullu. Se kuulemma kans rakastaa mua (MITÄXDDD) ja sitä se oli toistanu ja toistanu.

Tiistaina juttelin sit Andrean ja Katien kaa (täl kertaa oltii sisällä, koska ulkon oli kylmä) ja yhtäkkii se ovi aukee ja TAAS se sama jätkä käppäili sisälle. Siin vaihees olin jo sillei et ei voi olla totta. Jotai se siit jäisesti jutteli (se sano "Sup" -.-'') ja kysy et are we going to rickys on saturday. GOSH would they please come up with better lines than that? Seriously. Se oli semijäistä, koska Andrea ja Katieki oli sillei mitäs ihmettä (ne ei tienny maanantain tapahtumast) ja sit se jätkä aika nopee lähti.

Myöhemmi sain taas Luisilt kuulla, miten se raukkaparka oli yllytetty eikä se ollu ees sitä ovee ite avannu, vaan sen kaveri oli vetässy sen auki sen nenän edes. Koska annoin Luisille sen synttärilahjan tiistain, nii pyysin sen sinne meiän luo (sanoin vaa "Hey Luis, come here") ja sit ku Luis oli menny takas niide jätkäkavereidensa luo, tää randomjätkä oli ollu sillai "Luis, seriously, how do you do that?" :DD

Vähä mun käy kyl sääliks sitä, kun koko koulu kai tietää sen sokeasta rakkaudesta mua kohtaan (siis oikeest, this is what luis told me!), koska sen FB:s sille on kirjotettu kaikkee "When a man loves a woman" ja "Youre a smooth criminal my friend" ja hahahaha. Raukka.

Okei, en nyt tiiä miten tää oli mitenkään tärkeetä jakaa yhtään kellekää, mut hajoilin tälle nii pahasti, et aattelin et ehkä teitäki naurattaa :D On tää kumma ku either kiwi guys are REALLY random or then theyre REALLY shy. Why is the world so unfair.



Ja ainiin! Meiän koulus oli sellanen compliment pv, jollon pysty kirjottaa anonyymejä (no idea how to spell that) kohteliaisuuksia ihmisille, ja ne sitten toimitettiin niille. En tiiä muistaaks kukaan, mut tääl on toi yks *sshole, joka huus mulle sillo kerra "Show us ur tits" nii kirjotin sille sit "Show me ur tits" :D Must kyl tuntuu, et ne aatteli sen olevan törkeetä, eikä se ääliö ikin saanu sitä mun kohteliaisuutta, mut naurettii tolle silti aika semisti Kimin kaa :D Kuulostaa tosi tyhmält, kun sen täs tälleen selitän, mut se oli oikeest hauskaa!

torstai 18. elokuuta 2011

Masennus

Kuten varmaa jokainen on huomannu, mä oon muuttunu täällä ollessani. Harmillisesti, se muutos ei oo ollu vaan henkistä, vaan myös fyysistä (okei parempi kunto, blondimpi tulla ja rusketus on ihanjees). Jokaikinen vaihtari varmaan tietää mistä mä puhun. VAIHTARIKILOISTA.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Ne on painajainen !!!! Hirveintä on miten tajuttoman nopeesti ne saa, ja miten uskomattoman hankalaa niistä eroon pääseminen on. Tiiän kyllä, et kaikki katoo kun meen takas Suomeen, mutta kun ois niin kiva olla hoikka & nätti for my summer in NZ! Haluun mennä rannalle ja surffaamaan sillein et on hyvä fiilis kaikkien näiden uskomattoman hyväkroppasten ihmisten edessä. Siis oikeesti, tää porukka tääl. Miten on mahollist et niin monel on niin tajuttoman hyvä kroppa?? Suomessa en varmaan ikinä (no okei, joskus) törmänny oikeest ihan sika hyväkroppasiin jätkiin, mut tääl niit tuppaa joka perkuleen nurkan takaa. Ei yhtää auta tätä mun ongelmaa näistä maksamakkaroista ja levenneestä persuksesta.

Mutta, mä oon vakaasti päättäny, että mä pääsen näistä eroon. Jokaikinen gramma saa valmistatua lähtemään, koska nää ei pysy täällä enää hetkeäkään kauempaa. Mulla on jo training program, jota oon uskollisesti 3 viikkoo noudattanu ja pieni tuloksia huomaa jo yay! Ei hirveesti, mut vähän kuitenki ja se on tärkeintä.


this is me later this year. JUST WAIT





Sori tälläsest avautumisest, tartten vaa motivaatiotekstin itelleni :D


tiistai 9. elokuuta 2011

Kaipara College Ball + Holidays

FINALLYYYYYYY!!! Oon miettiny uuden tekstin kirjottamista nyt viimesen kuukauden, mut millään en oo sitä saanu aikaseks. Nyt kun valituksia on jo muutamalta erinäiseltä taholta tullu, aattelin vihdoin ottaa itteeni niskasta kiinni ja actually kirjottaa jotain.

Paljon on ehtiny tapahtuu, ja voisin nopeesti yrittää käydä läpi tärkeimmät tapahtumat. Eli noin 5 viikkoo sitten 8/7 meillä oli Kaipara Collegen (mun koulun) oma school ball, jonka kaikki fb kaverit kyl varmaan jo tajus lisättyjen kuvien takii. Se oli kaiken kaikkiaan ihan mukiin menevä ilta, vaikka olinkin tosi pettyny, ettei se ollu niin tajunnan räjäyttävän upean hauska kuin mitä olin alunperin kuvitellu. Illan kohokohta oli varmaan Sharon, mun host-äidin hair & make-up artist kaveri, joka taiko mulle ja Sigrille maailman upeimmat meikit ja kampaukset. Oisitte nähny mun ilmeen, kun näin itteni peilist! En ois ikinä kuvitellu, et voisin oikeesti näyttää niin nätiltä, mut kaipa sitä paljolla meikillä saa oikein kunnon ihmeitä aikaan hah.




Pettyny olinkin siihen, että vaikka sitä kuinka nätiltä näyttää niin YKS jätkä tuli pyytää mua tanssii?? Okei kuulostaa sika pinnalliselt, haha, älkää ottako tosissaa, mut siis muutenkin se fiilis ei ollu niin tervetulottava (welcoming?) ku mitä olin odottanu. Jotenki porukka pörräs niis omis pienis ryhmissää eikä yhtää sosialisoinu tms.








No anyway oli se siis ihan ok-ilta ja oli kiva näyttää nätilt (:

Sen jälkee oliki enää viikko kouluu ja sitte taas 2 viikon school holidays YAY! Ne oli ja meni eikä mitään kummallist tapahtunu. Hengasin aika paljon Aucklandis muiden vaihtareiden kaa ja söin ihan tajuttomasti intialaist ruokaa. Im in loove with chicken tikka masala. Meiän oli tarkotus pitää Kimin kaa (koulukaveri) TrueBlood-ilta, mut sille kävi niin mukavasti et sen hammaslääkäri sössi jotenkin ja sai jonkun tulehduksen leviämään Kimin koko naamaan, jonka takia she had to have some facial surgery ja raukka joutu viettää 4pv sairaalas.


july's chapter meeting(: i love these people ♥

Kävin kattoo vikan Harry Potterin muuten ja olin tosi yllättyny miten hyvä se oli! En oo ikinä ennen tykänny Harry Potter -leffoist (aloin vihaa niit sen kolmannen jälkeen), koska en oo koskaan aatellu et ne on ollu anywhere near the same level what the books are. Niinpä olinkin happily suprised, kun se ei ollutkaan kolmen tunnin kestävää kidutusta koko leffa, vaan mä oikeesti nautin siitä! Eri juttu oli, kun menin kattoo Transformers 3, joka oli suoraan sanottuna täys paska. Täyttä kuraa mun mielest - se uus tyttö ei ollu läheskää yhtä hyvännäköne ku Megan Fox ja juoniki oli ihan surkee ja plaaplaplaa. Ihme kyllä kaikki jätkät (olin kattoo sitä noin 8 exchange student jätkän kaa) jokaikinen tykkäs siitä ja mä olin ainoo, joka valitti jälkeenpäin menetettyä 14 dollaria.


Vietettiin host-perheen kaa lomilla yks viikonloppu Aucklandis. Varattii siis sielt hotelli ja hengailtii siel. Oli ihanaa päästä taas kaupunkielämää, vaik mun täytyy myöntää et Auckland ei oo mun lemppari kaupunki. Must esim Wellington oli ihanampi. Mutten valita Aucklandki on ihana! :D


Ne kivat mestat Aucklandis pitää vaa löytää. Jos hengaa koko aja Queenstreetil nii tylsistyy aika nopee, mut jos menee down to the harbour its actually really pretty out there.

P.E.ssä me ollaan alettu muuten pelaamaan lentopalloa. Pelattiin sitä pari kerta jo ennen lomia ja nyt ollaan lomien jälkeen jatkettu ja mä voin rehellisesti sanoo, et mulle, se on täyttä kidutusta. Mä en syntynyt pelaamaan lentopalloa. Sen oon tääl oppinu. Ekal tunnil en ees saanu sitä god damn palloo verkon yli, kun oli mun vuoro syöttää. Niinpä P.E. on aika nopeesti muuttunu mun lempiaineesta inhokiks. Tai emmä sitä vielkää kunnol inhoo, ne ihmiset on tosi kivoi (paitsi yks ääliö, joka nauraa mulle akdjkajf) mutku se on vaa iha hirveet olla täysin osaamaton ja pelkkää haittaa joukkueelleen. MUTTA tähän tulee muutos. Mä oon päättäny, et opin ainakin ihan ok-pelaajaks (nää on kaikki niin supereit, ettei mulla mahiksii oiskaa mikskää muuks). Tulin just treenailemast ja vaikkemmä silmissä kehitykään (toi on sanonta, eiks ooki?) niin hitaasti hyvä tulee! Sigrid on lupautunut (tai ehkä mä pakotin) treenaamaan mun kanssa viikonloppuna eli yay.

Tää saa riittää tältä kertaa, mut lupaan koht kirjottaa taas lisää! Mullon nimittäin kerrottavan ainaki All Blacks vs Australia rugby game, Luis' birthdayparty, lisää hommaa koulust, soccerist ja maori hautajaisiski oon ehtiny käymää! Busy life.