torstai 3. maaliskuuta 2011

Elämää viikon verran

Apua aika menee nopeesti, huhhuh. Nyt on jo maaliskuu ja kolmas päivä syksyä menossa! Ihan epäreiluu, kun mun kesä jäi tänä vuonna vajaan parin kuukauden mittaseks, mut enpä tiiä aika pieni hinta maksaa siit et pääs uuteen-seelantiin :D

Mitäs kaikkee täs onkaan tapahtunu. Lauantaina oli tosiaan juhlat, jonne saapu semmoset ehkä 80-100 henkee. Koko aamu- ja iltapäivän auttelin (lajittelin lautasia, haarukoita, veitsiä ja loin lantaa noin 1½h ihanaa) ja illaki viel sit juhlinnan lisäks autoin kokkia pesemään astioita jne. Se kokki oli btw ihan paras iha sika rento nainen, jonka kaa vaa valitettii old ladies' musast ja se selitti et niide koko suku on sellast teknojumputus porukkaa ja sit se vaa jotai joraili siin :D Iha paras! Muuten chillailin sit Jon ja Sigridin kaa ja bongasin mä pari jätkää, jotka oli ollu siel piknik joskus aikoi sit ja hengasin niiden kaa sit loppuillan (eli kello 23-1). Oli tosi onnistuneet ja oikeesti kivat juhlat ja aika meni ku siivillä tanssiessa ja jutellessa. Ainoo pieni käännekohta oli, että tää yks tyyppi meni ja sai sydärin siinä viiden aikaan aamulla XD Tänne kutsuttii ambulanssi ja se kiidätettiin sairaalaan, jossa todettiin et ei se onneks ollukaa sydänkohtaus vaa joku vaa sen ns. esiaste. Syy oli liika alkoholin nauttiminen, joten kun se iltapäiväl tuli takas, se vaan totes että "We cant drive home yet, let's take a glass of wine shall we!" ja nii nää sit joi 3 pulloo viinii iltapäivän kunniaks :D








kuvassa william, joka oli jotenkin henkisesti vähän jälkeenjääny tai jotain, mut se oli just kiva tyyppi ku se selitti kui siit tulee ammattiratsastaja ja tällai :D:D

Sunnuntaina oli AFS meeting, joka oli lähinnä vaa tutustumistilaisuus perjantaina saapuneille vaihtareille. Oli kuitenkin taas kivaa ja iiih i can't wait huomenna alkavaa AFS leiriä!! It's gonna be the best! Muuten sunnuntai meni lähin lagaillessa (Sigrid jäi meille yöks) ja perheen ruokavarastoi tyhjentäessä.

Maanantaina kuitenkin ryhdistäydyttiin ja mentiin ratsastamaan to the forest! (ei siis ollut koulua ma, koska oli teachers only day) Se on siis semmone valtava metsä, joka on kokonaan siunattu ratsastajille eikä siellä muuta liikennettä ookaan. Se oli ihan mahtavaa. En oo varmaan ikinä ratsastanu niin kauniis maisemissa. Kaiken kruunas se, kun mentiin rannalle laukkailemaan. Se oli vaan perfect. Vähän pänni ku toi Sherlock on niin akfölkafl ain välillä. Se on niin PONI ja mä en oo ikinä eläessäni ratsastanu poneja XD Tosi itsepäinen ja täynnä itteään, suuttuu mulle koko ajan, laiska ku mikä, mut sit kuitenki ku se päättää tehä jotain, nii se oikeesti tekee sen eli tosi tarmokas. Se on nyt vähä huonossa kunnossa, kun sitä ei oo vähään aikaan kunnolla ridattu. Host-äiti sano, että se ehkä myy sen tän vuoden jälkeen, niin lupasin sille, et siinä vaiheessa Sherlockista saa jo kunnon rahat ku mä oon saanu koulittuu sen kuntoon!





Tiistaina oli ihan normi päivä, en ees muista oliko hyvä vai huono. Luultavasti kuitenkin hyvä, koska tää viikko on ollu taas ihan sika kiva! Ainiin kävin ridaa, se oli kivaa. Keskiviikkona meillä oli se mufti day, jolla kerättiin rahaa Christchurchin maanjäristykselle. Teemavärit oli Red & Black, kun ne on kai Christchurchin universityn värit tai jotain, en oo satavarma. Mulla ei oo tapahtumasta yhtään kuvia, täytyy pyytää ne Sigridiltä, kun se niitä räpsi. Sain muuten ihanan kohteliaisuuden Madelinelta, joka totes "Vinny u alrady got a nice tan!" Olin niiiin otettu :D Keskiviikkona eli eilen itseasias oli kans youth gruop, joka oli - harmillisesti - tällä kertaa aika lame. En tiiä johtuko se musta vai niistä tylsistä leikeist joita leikittiin vai mistä, mut ei ollu tällä kertaa kyllä pätkääkään kiva. Noh, en aio luovuttaa: aateltiin kokeilla sitä easter campia ja käydä tuolla nyt niin kauan, kun se on vielä hauskaa ees jossain määrin.

Mut mulle alkaa näit harrastuksii kertyy jo ihan liiaksi vähitellen! Mun pitäis ratsastaa vähintään se 5 kertaa viikossa, et toho kaakkiin sais ees jotain eloo. Se on kuitenki vähän hankalaa, jossen mistään saa opetusta, joten sen takii yritetään järkkää mulle paikkaa jonkun traileriin, joka vois viedä mut keskiviikkosin jolleki ponyclubille tunneille. Tiistaisin alan käymään zumbassa!!! JEE oon so excited on ollu iha hirveet olla tanssimat näin kaua! Lauantaisin mulla alkaa tennistunnit. Suunnitelma on treenaa rankasti koko talvi ja osallistuu sit kesällä (eli kun teille tulee taas talvi, mun vuoden loppuvaiheilla) koulun tenniskilpailuun ja voittaa. Helppoa eikö (: Tahtoisin kans hirveesti alottaa fudiksen koulun joukkueessa. Aluks aattelin et netball ois ihan sika siisti, mut sit sain tietää et Kaipara on tosi hyvä ja kilpailuhenkinen netballissa (joka on siis koriksen tyyppistä) joten taidan suosiolla jättää sen niille osaaville ja kääntyy sen fudiksen puoleen, joka on kuulemma rennompaa. Eli haha watch out, oon huippukunnos ku tuun himaa!


Tänään oli taas kinda mufti day, koska oli sports day. Mä en mitään kisannu, vaan otin aikoi juoksijoilta. Ja oli niiin kiva pv! Parasta on oikeesti se, kun vaan pääsee mukaa siihen porukkaan ja pystyy olee oma ittensä kielimuurist huolimatta ja tänään se onnistu taas niin hyvin että jee (: Oon iha sika ylpee itestäni aina tällästen päivien jälkeen. Kyl se aina vie aikaa (tnäki joku tunti, et pääsin kunnol kuorest ulos) mut oon varma, et vähitellen se aika vaan lyhenee ja lyhenee ja koht pystyn oleen iha rennosti all the time!

Meillä oli kanssa ihan tooosi hyvää ruokaa kotona yummy. Käytiin illal viel ridaakin semmoselle kukkulalle, mikä oli kans jätte kivaa. Mua kuitenki alko pännii Sherlock taas pikkasen, niin menin kunnol ratsastaa sen lenkin jälkee. Ja ärrimurri sen kaakin kanssa, kun se osaa olla hankala! Välillä menee tosi hyvin oikeesti, mutta ääh se on hankalaa, kun sitä ei oo ridattu kunnolla johki 2kk. Yhes vaihees mietin, et mitä teen väärin ja sit näin sieluni silmin valmentajan huutamas: "ÄLÄ ROIKU OHJISSA JA REVI SUUSTA!!" ja kappas heti meni paremmi!! :D::D Okei ois se kyl tosi kätevää saada jotain opetusta, tuntuu et nyt jo teen ihan kamalasti väärin.


jag hatar koulubussi

Hmm taas semisekavaa tekstiä, mutta minkäs teet. Suomi takkuilee jo pikkasen. Tai sit vaan kuvittelen. Viikonloppuna on siis AFS leiri jippiajee odottelen jo innolla! (: En muuten taidakaan muuttaa omaan pikku mökkeröön, koska nää kai alkaa vuokraa sitä tai jtn. Se on kyl silleen ihan hyvä, koska kelasin jo, et tavallaan saatan sit etääntyy täst perheest, kun en oo talossa jne, mut onha se vähä höh. No, kai mä voin silti siel niit pyjamabileit pitää tuski näist haittaa ;D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mielenkiintoinen sun kommentti pobre Williamista - vaatiiko henkistä jälkeenjääneisyyttä, jos haluaa ammattiratsastajaksi? :-)

Kenen kanssa ratsastit, oliko tuo Karen.

Ihania kuvia taas! Mutta täälläkin paistaa aurinko!

Kyssar! mum

Venla kirjoitti...

noei kun se oli ihan oikeesti, mut se oli kiva ku se luuli et sherlock on sen heppa ja se haluu ammattiratsastajaks ja sit se kerto kui se on ain rakastanu hevosii jne. ja oltiin karenin, janen, andrewn ja jonkun roycen/roicen tms kans.

Karla kirjoitti...

omg mäki oon käyny zumbaamassa täällä! :D:D: ja pitäkää kivaa siel leirillä, mul on se vasta parin viikon päästä :)