sunnuntai 1. toukokuuta 2011

School holidays

Mun on pitänyt noin satatuhattamiljoonaa kertaa tulla kirjottamaan, koska taas on niin törkeen hirveen paljon tapahtunut, mutta sitten on joka kerta tapahtunut vähän lisää enkä olekana ehtinyt.

Ton viimesen postauksen videon kuvasin siis 2 viikkoa sitten tiistaina, jolloin valitin sitä miten viikonloppuna oli mennyt vähän huonommin ja maanantaikin oli tyhmä ja plaaplaplaa. Kappas vaan heti kun vähän valitin niin jopas parani ihan huolella. Loppuviikko kouluu oli taas ihan uskomaton, ja perjantaina toivoin ihan oikeesti, ettei loma alkaisi vielä ja saisin vielä pari ihanaa päivää koulussa. (Sain perjantaina kuulla Shaquillelta, jolle Chris oli tän kertonu, että suurin osa Kaiparan jätkistä kuulemma rakastaa mua and they wanna go out with me ♥ okei kaikki varmaan kelaa et oon ihan sika itserakas, kun kerron näit tääl, mut en siis ihan tosissaan ees ite usko näit - ne vaa parantaa päivää oikeesti ihan hirveesti haha :D) Toisaalta tää lomakin on tehny aika terää, ja nyt en taas toivois ollenkaan et koulu alkais. Onpas hankalaa.

Lomien ekalla viikolla mun puol host-veli tuli sitte tänne Wellingtonista, mikä oli ihan sika kivaa. Meiän keskustelut meni kyl lähinnä sillein, että mä kyselin ja se vastaili eikä siit itekseen hirveesti mitää irronn, joten ne pari kertaa kun sain sen ihan tosissaan puhumaan ja rentoutumaan oli niin hyviä ja en oo ikin ollu niin ylpee itestäni haha :D:D Eka ilta ku se oli tääl katottii Daybreakers, joka olin vähä weird, mut se oli tosi kivaa: naurettii sille vaa yhes jne. Se oli täällä siis sunnuntaista torstaihin, kun torstainakin mäkin lähin sinne Easter Campille.

Enne Easter Campia kävin kuitenkin Bruno Marsin keikalla Annican (toinen suomalainen vaihtari). Vaikka ne sen biisit ei mitään mun henkilökohtaisia lemppareita ookaan, oli se keika kuitenkin ihan järisyttävän hyvä. Se on varmaan vaa synnynnäinen esiintyjä tai sit sitä on treenattu ihan sika hyvin koska siis ÄÄ se oli awesome !!!! :D:D:D Bruno Marsil oli messis sellanen tummaihonen (ei mitenkään rasistisessa mielessä - tää oli positiivista!) mies mukana ja heti ku näin sen oisin voinu samantien voinu mennä naimisiin sen kaa SE OLI IHANA ♥ ! No anyways keikka oli unelma ja kyl mun täytyy myöntää Bruno Marsin olevan semicute kans nii ei sekää sit yhtää haitannu haha ;D







Me ehittiin pitää myös bonfire keskiviikko-iltana ennen Easter Campia. Host-iskän veli ja sen perhe tuli kylään, joten aikuisille oli seuraa niistä ja mua oli viihdyttämässä Sigrid, puol host-veli, 18v host-serkku ja 2 18v naapurin poikaa haha ei Sigridin kaa hirveesti valitettu! Oli ihan sika kiva ilta, joka päätty joskus kolmelt aamul ku mä, Sigrid, veli ja serkku maattiin läjässä meiä sohvalla ja katottiin Skinssiä. Sitä ennen pompittii trampalla, ajeltii quad bikella ja kaikki vuorollaa sovitettiin mun Suomest lähettyy russian karvalakkia.




Torstaina alko Easter Camp. 4 piti olla Kumeussa bussikyytiä varten (käytiin btw päiväl Auckland Zoo:ssa - oli iha hieno!). Easter Camp oli tosi rankka kokemus ja oikeestaan kelasin et se kaikki olis helpompi selittää videolla, joten täältä taas palaa :D





Se jäi tost videost, et ne niiden puheet oli ihan uskomattoman vilpittömii, jonka takii niit oli niin hankala kuunnella. Mä kans tietosesti jouduin aattelee päässäni et "Jumala älä tuu tänne, Holy Spirit pysy kaukana musta ja Jeesus suksi kuuseen" :D::D Ei ollu kivaa sillä hetkellä...

En nyt tiiä uskooks kukaan tätä, mut oon oikeesti alkanu urheilemaan aika tosi paljon: käyn lenkil säännöllisesti, löysin sellasen tappovatsalihas videon youtubest jota teen ja muutenki yritän koko ajan haalia mahollisuuksia liikkua. No Easter Campilla en sitten pahemmin mitään tehnyt, jonka takia koko Easter Campin jälkeinen viikko onkin menny sitten liikuntatapoihin totutteluun. Onneks mun host-äiti on ihan messissä, ja oon sen kaa käynykin sellasil killer walkeil ylös semmost tajuttoman jyrkkää kukkulaa ja takas alas. En ois ikin eläessäni uskonu et käveleminen oikeesti tuntuis jossai mus siis herra varjele!

Muuten oon lähinnä vaan chillaillu tän tokan viikon. Kouluhommia en oo tehny pätkääkään, mikä kyllä kostautuu nytten sunnuntaina – en taida mitään muuta ehtiä koko päivänä tekemään kuin läksyjä. Vielä ois English Research, English Essay, Math Statistics and Photography tekemät eli basically kaikki. (Eiku jes vihdoin english essay valmis huh enää kaikki muu tekemät !)

Leffas ollaa käyty 2 kertaa kattoo Rio ja Hop - kummatki lasten leffoi ku on 3v host-veli ollu messis nii ei hirveest muut oo voinu mennä kattoo :D Sit käytiin afs auntyn perheen luo illallisel Luisin kaa yks ilta, mikä oli ihan sika jees. Niil on mun ikänen tytär ja 18v poika, joiden kaa hengailtii ja ne on iha sika kivoi. Mennää (toivottavasti) taas pian yhes Omahaan jeah!! Luis kans tuli meille yks pv kylää tuomaa reggaeton musaa mulle. Oisitte nähny sen ilmeen ku kerroin sille et yo bailo reggaeton :D Sil vaa suu loksahti auki ja se oli sillee "QUE???" :DD Loukkaavaa... Tnä Sigrid oli meil yritettii tehä jotai järkevää ja päädyttii kattoo Beauty and The Beast. Disney rules ♥

Ainiin lauantain käytiin kyl Aucklandis Shaquillen kaa. Se oli iha sika jees we went up the Sky Tower ja käveltii tyylii koko Aucklandin keskusta läpi haha. Mut se o hyvä, nyt tiietää mis kaikki on ja voidaan mennä itteksemme sinne seikkailee (: Pitää alkaa metsästää tanssiaismekkoo. Our ball’s theme this year is Mardi Gras (dont know how u spell it) / Burlesque (dont know how u spell this one either :D) Suunnitelma ois vaa verhoutuu riikinkukon sulkii ja mennä sillai. I reckon thats a plan.



Mut au nyt on kädet kipeet kirjottelust taidan mennä juomaa teetä ja kattoo leffaa hostien kaa (: ja henkisesti valmistautuu kouluun ofc

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

You should diversify your vocubulary – yleisin vahvistussana oli sika, joka esiintyi 7 kertaa ! BTW, ostin Napapiirin sankarin, oli SIKAhauska. Lähetän sulle jossakin vaiheessa. Suukkoja, muruseni!

Anonyymi kirjoitti...

hei eiks siel uudes-seelannis ollu vähä aika takaperin tsunami-varotus, ku oli joku maajäristys.. vai oliko??

Venla kirjoitti...

Anonyymi1, joo oon iteki huomannu et vähän yksitoikkost toi mun suomi-sanasto jo. jee lähettäkää se mulle ja rare exports kans !

Anynonyymi2, joo tääl oli sen Japanin maanjäristyksen ja tsunamin takii tsunamivarotus tos jonkin aikaa sitten. Tänne tuli kyl ehdottomasti normaalii vahvempii tsunamin kaltasia aaltoja, mut ei me varsinaist tsunamii saatu (onneks).

Anonyymi kirjoitti...

Rare exports ei ole vielä ilmestynyt, mutta lähetellään, kunhan tulee...Mutta laitetaan tuo ensimmäinen elokuva ensin postiin. Skypetellään su:na - täällä on mothers' day silloin. Abrazos!