lauantai 31. heinäkuuta 2010

those were the best days of my life


© Iida

Hirveää kun on vielä yli puolivuotta ennen Uutta-Seelantia!! Oon nyt jo ihan intopiukeena tulevasta vuodesta enkä malta odottaa. Toisaalta jänskättää jo nyt ihan hirveästi ja hyvästit surettaa jo etukäteen, mutta sitten kuitenkin KELATKAA. Kesällä lähteneet ovat nyt parhaillaan suurin osa vaihtomaissaan ja sitä hehkutusta on sydäntä murskaavaa kuunnella, kun itelleenkin nousee niin hirvittävän hallitsematon matkakuume.

En ole käynyt ulkomailla sitten viime vuodenvaihteen, jolloin vietin yhden järisyttävän ihanan viikon Lontoossa. Tänä kesänä ei päästy lähtemään mihinkään, vaikka äiti ehdottelikin Espanjan kärkeä, Andalusiaa. Isä ei kuitenkaan innostunut ja se matka kariutui siihen. Matka Andalusiaan tai ylipäätään Espanjaan olisi ollut aivan täydellinen unelmien täyttymys, sillä viimeksi olin paellan ja härkätaistelujen maassa 10-vuotiaana. No, tulevaisuuden suunntelmiini kuuluu Espanjaan muuttaminen, että ehkä tämä pieni takaisku kestetään.


© Iida

Tulevaisuuden suunnitelmista puheen ollen lukiohan se siellä nurkan takana jo odottelee! Mä oon aivan lost lukiojuttujen kanssa: en tajua kurssivalinnoista hölkäsen pöläystä eikä mulle ole harmainta aavistusta mitä tahdon joskus hamaassa tulevaisuudessa kirjoittaa tai ylipäätään mitä tahdon tehdä. Asiaahan ei yhtään helpota se, että lähden puolessa välissä ekaa vuotta. Periaatteessa kannattaisi nyt syksylle ottaa kaikkia aineita, joista tiedän, että niitä en kirjoita. Silloin se, että unohdan varmasti aivan kaiken vaihtarivuoden aikana, ei haittaisi niin paljon. Mulla vaan ei ole mitään ideaa mitä tahdon kirjoittaa. En vieläkään tiedä edes otanko pitkän vai lyhyen matikan. Olen valinnut pitkän, mutta nyt mieleen jäi kummittelemaan vaihtoehto lyhyestä matikasta. En edes tiedä tarvitsisinko pitkää matikkaa tulevaisuudessa vai olisiko aivan turha veto.


© Iida
Katsoin eilen netistä (ekaa kertaa hehheh) meidän lukion mahdollisia kursseja ja sieltä pomppasivat silmään mm. ranska, saksa, valokuvauskurssi, neljä äikän syventävää/soveltavaa/whatever they are ja Wanhat tietty. Sen lisäksi espanjaa aion vielä jatkaa. En tiedä kannattaisiko mun aloittaa espanja uusiksi, sillä olen unohtanut kaiken aika tehokkaasti tän kesäloman aikana. Sillä lailla saisi ainakin vahvan pohjan.

Tästähän päästäänkin sopivasti hyppäämään kouluvalintoihin sitten Uudessa-Seelannissa. Olen ymmärtänyt, että koulu siellä puolella maailmaa ei ole turhan vaativaa, enkä kyllä koulunkäyntiä lähtenytkään vaihtarivuodelta hakemaan. Silti olisi varmaan ihan fiksua käydä myös jotain kunnon kursseja, jotta saisi edes jotain hyvityksiä taas Suomessa. Jos siellä on mahdollisuuksia lukea espanjaa tai ranskaa, voisin ottaa niitä alkeita varsinkin jos en aloita niitä vielä ykkösellä täällä Suomessa.

Mutta ehkä mä jätän nää löpinäni tähän. Teki vaan hirveästi mieli postata jotain ja viime aikoina on ollut noi lukiojutut päällimmäisenä mielessä, joten purkauduin sitten niistä. Hyvää loppukesää muuten ja nautitaan nyt vielä se hetki kun tätä lomaa kestää! Kohta alkaa koulu ja pakerrus huoh.

Venla